Megrázó részleteket közölt az ügyészség a tavaly szeptember végén történt várpalotai kettős gyilkosságról. Mint arról mi is beszámoltunk, egy 22 éves nőt és annak 2 éves kisgyermekét ölték meg Várpalota egyik külső városrészén. Később kiderült, hogy a fiatal anya volt párja követte el a szörnyű gyilkosságokat, aki letartóztatása után beismerő vallomást tett. Bár a kisfiú édesapja és a nő legutóbbi élettársa arra gyanakodott, hogy féltékenységből ölt a 40 éves férfi, ugyanis korábban többször is megfenyegette exét, a gyanúsított ügyvédje szerint viszont nem szerelemféltés motiválta védencét.

A berhidai férfi a rendőrség szerint kegyetlen módon végzett volt barátnőjével és annak kisfiával, ő azonban nem tudott magyarázatot adni a tettére.

Az ügyészség viszont most részletesen ismertette, mi történt pontosan a szörnyű kettős gyilkosság napján. A vádirat szerint a 40 éves férfi 2018 tavaszán ismerte meg a 22 éves lányt a munkahelyén, aki akkor még korábbi élettársával, gyermeke apjával élt együtt, a nála 18 évvel idősebb férfi miatt viszont elhagyta. Új szerelme 2018 júliusában költözött a fiatal anyához és a 2 éves kisfiúhoz, mert hosszú, közös életet tervezett velük.

A nő azonban a férfi viselkedése, köztük a kisgyermekkel szembeni féltékenysége miatt megbánta a döntését, így szeptember közepén közölte a férfival, hogy szakítani akar, majd két nappal később a gyermekével együtt volt élettársához költözött. Az exe azonban ebbe nem akart belenyugodni,

továbbra is próbálkozott a nőnél, de ő mindig visszautasította. Azt azonban megengedte, hogy amikor a férfi a nála maradt dolgaiért elmegy a Baglyas-szőlőhegyi házba, elbúcsúzhat tőle. Ez végül szeptember 27-én, késő délután történt meg.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>