De csak miután Till Attila felhívta a figyelmet, hogy a parodista-zenész Zorán-fizimiskája egy az egyben a volt miniszterelnök arca.


Szombaton a veszélyzónába került, de végül továbbjutott a Sztárban sztár All Starsban Sipos Tomi. Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja Zorán bőrébe bújt az adásban, és elénekelte a Kossuth-díjas énekes Apám hitte című dalát. Azt gondolhatnánk, hogy egy feketeöves parodistának nem jelenthet gondot egy alapvetően utánzásra épülő műsor, de hogy mennyire nehéz műfaj ez, az is mutatja, hogy a szombati adásban azért voltak ütősebb produkciók is Tomiénál. Azért természetesen a parodista zenész is hozott egy elvárt színvonalat:

Ugyanakkor Till Attila nem tehette meg, hogy ne szóljon be a külsejére, észrevéve azt, amit sokan a közösségi médiában is szóvá tettek.

Sipos Tomi vette a lapot, és azonnal az ellenzéki politikus parodizálásban kezdett: „Szavazzanak rám, jó? Szavazzanak rám! Indítsuk be a szavazatokat, tessék!” – mondta a kamerák előtt.

Liptai Claudia a hasonlatot még megfejelte azzal: „Két ünnep között, tényleg. Ahogy a bejglik lógnak ki a hóna alól.” De volt néhány megjegyzése Till Attila felé is, utalva rá, hogy nem biztos, hogy díjnyertes ötlet a TV2-n Gyurcsánnyal példálózni: „Bucival levezetjük jövő héten, semmi gond! [...] Az elején süllyesztőből jöttél ki, úgy is fogsz eltűnni.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!