Örs leukémiával küzdött, de ezt sokáig titokban tartotta. A bátyja azt mondta, hogy a tragédia közelebb hozta egymáshoz a család tagjait.


Három és fél éve veszítette el a családja Siklósi Örsöt, az AWS frontemberét, a 29 éves zenész halála akkor megrázta a közvéleményt. Örs leukémiával küzdött, de ezt sokáig titokban tartotta, így a 2021. február 5-i halála sokakat váratlanul ért. Szeptember 4-én ünnepelte volna a 33. születésnapját, ha nem ragadja el a betegség, és talán még mindig köztünk lenne – mezítláb, ahogy szokott, tele energiával a színpadon.

Az elhunyt énekes 14 évvel idősebb bátyja, Siklósi Máté, hosszú idő után először beszélt arról, milyen kapcsolat fűzte öccséhez, és hogyan élte meg a veszteséget. Azt mondta, a nagy korkülönbség ellenére mindig megmaradt köztük a „kisebb tesó–nagyobb tesó” viszony. Nemigen veszekedtek, maximum néhány birkózás erejéig, és mindig jól kijöttek egymással. Máté egyfajta „pótapukának” érezte magát Örs mellett, és büszkeséggel töltötte el, hogy végignézhette öccse felnövését és sikereit.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!