Lehetett volna ez a következő Kígyók a fedélzeten, de se Samuel L. Jackson, se poénok, se menőség. Maradtak a CGI-cápák és a hamisítatlan trash.

A magyar cím azért azonnal helyretesz minket, még jobban, mint az eredeti francia (Sous la Seine, azaz A Szajna alatt), vagy a hivatalos angol (Under Paris, azaz Párizs alatt). Pontosan ezt várhatjuk ugyanis a Netflix új saját gyártású filmjétől: Párizst, a Szajnát és cápákat. Sokkal többet nem, így valóban csak akkor merészkedjünk a mélyvízbe, ha mindezek hallatán nem menekülünk ki a világból.

A rendezésre pedig sikerült megtalálni Xavier Genst, aki már hollywoodi filmet is levezényelt, a 2007-es Hitman: A bérgyilkost, és mellette olyan további rendezései ismertek még (többségében a horror műfajából), mint a Frontiére(s) (2007), a Hasadás (2011), a Kereszthalál (2017) vagy a Legénybúcsú Bt. (2018), de rendezett epizódokat a Crossing Lines: Határtalanul, a Londoni bandák és a Lupin című sorozatokhoz is. Szóval ideális választásnak tűnik egy Cápák a Szajnában címet viselő filmhez…

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!