Az 52 éves színésznő három éve jelentette be, hogy az egyszer már legyőzött betegsége visszatért. Most szívszorító videót osztott meg a sugárkezelésről.


Egy januári vizsgálat szerint Shannen Doherty végstádiumú mellrákja átterjedt az agyára is, írja a The Guardian. A Beverly Hills 90210 sztárja szívszorító videót osztott meg magáról sugárkezelés közben az Instagramon.

„Nyilvánvaló a félelmem. Rettentően klausztrofóbiás vagyok, és sokminden történt az életemben. De ez a félelem... A zűrzavar... az időzítés... Így nézhet ki a rák” – írta a posztban az 52 éves színésznő.

A videó alatt rengeteg kollégája fejezte ki együttérzését a sztárral. Sarah Michelle Gellar röviden csak azt írta, hogy „harcos vagy”. Kevin Smith is szurkol Dohertynek, akit „pótolhatatlan barátjának nevezett”.

Shannen Dohertynél először 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot, majd masztektómián esett át, kemoterápiát és sugárkezelést is kapott. 2017-ben bejelentette, hogy betegsége remisszióban van, majd három évvel később nyilvánosságra hozta, hogy gyógyíthatatlan mellrákot diagnosztizáltak nála.

Egy interjúban három éve arról beszélt, hogy betegsége miatt gyakoriak a hangulatingadozásai. Néha azt kérdezi magától, miért pont ő, ugyanakkor arra is gondol, hogy senki sem érdemli meg ezt a betegséget. Elmondta, hogy a Beverly Hills 90210 reboot forgatása alatt megpróbálta titokban tartani a második diagnózisát:

„A négyes stádiumú emberek is tudnak dolgozni. Az életünk nem ér véget abban a pillanatban, amikor megkapjuk a diagnózist. Még mindig van mit megélnünk.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!