Az énekes-színésznő korábban évekig birtokolta az első helyet, most vissza is vette azt.


Véget ért Kylie Jenner uralma az Instagramon: immár nem ő a legtöbb követővel rendelkező nő a közösségi oldalon - írja a Sassy.hu.

Az énekes-színésznőt 2018-ban előzte meg Cristiano Ronaldo, aki azóta is vezet: már több mint 550 millió követőnél jár.

Selena viszont a nők között továbbra is első maradt, egészen 2019-ig, amikor is Ariana Grande lépett a helyére. Később pedig Kylie Jenner vette át a vezető szerepet: tavaly januárban ráadásul ő lett az első nő, aki már több mint 300 millió követőt gyűjtött az Instagramon.

Most azonban fordult a kocka: Selena Gomez visszavette az első helyet a nők között. A hírességekkel foglalkozó PopFaction vette észre, hogy

Ezek a számok azért fontosak, mert az influenszerek értékét többek közt az alapján mérik, hogy mekkora követőtáborral rendelkeznek, mekkora célközönséghez juthat el egy-egy reklámposztjuk - emlékeztet a Sassy.hu.

A két legtöbb követővel rendelkező Insta-királynőben az a közös, hogy már gyerekkorukban híressé váltak.

Selena Gomez színészként kezdte pályafutását, a Disney egyik legjobban befutott sztárja lett. A sikert a Varázslók a Waverly helyből című sorozat hozta meg számára, amelynek főcímdalát is ő énekli - ez volt az első zenei kiadványa. Ezután nemcsak filmes, de zenei karrierje is beindult: eleinte a Selena Gomez & the Scene nevű együttesével adott ki dalokat, majd szólókarrierbe kezdett. Legsikeresebb dalai közé tartozik például Love You Like A Love Song, a Same Old Love, a Who Says, a The Heart Wants What It Wants, vagy a Kill'em With Kindness. Néhány évig visszavonult betegsége miatt, amiről a mai napig nyíltan beszél. Az utóbbi években nem sok új dalt adott ki, de azok általában befutottak. Jelenleg a Gyilkos a házban című sorozat egyik főszereplője Martin Short és Steve Martin mellett.

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés

Kylie Jenner a 2007-ben indult, az életükről szóló valóságshow-val híressé vált Kardashian-Jenner-família tagja. Még gyerek volt, amikor kamerák vették a mindennapjait, azóta viszont rengeteget változott. Nem titok, hogy különböző szépészeti beavatkozásokon esett át, hogy megváltoztassa a külsejét. Bár nővére, Kendall Jenner keresett modell lett, Kylie még nála is híresebbé vált. Még csak 25 éves, de már most dollármilliárdos, vagyonát részben a Kylie Cosmetics nevű sminkcégének köszönheti. Magánélete révén is rendszeresen szerepel a bulvárlapokban: se veled-se nélküled kapcsolatban él Travis Scott rapperrel, akitől már két gyermeke született.

Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!