A verseny kizárólag közönségszavazással dől el, szavazatukkal pedig megadják az esélyt kedvenc szállodájuknak arra, hogy az bekerüljön AZ ÉV HOTELE döntőjébe. Ha szavazol, nyerhetsz is!


AZ ÉV HOTELE közönségszavazás idén is a Balatonon indult. A múlt hét vasárnapi adásban befejeződött azoknak a szállodáknak a bemutatása, melyek ebből a régióból neveztek a versenyre. De ezzel nem ért véget a versengés, hiszen a régió négy szálláshelyére a héten még egyszer, egészen pontosan vasárnap délelőtt 11 óráig lehet szavazni a műsor hivatalos oldalán!

A nézők voksai rendkívül fontosak, hiszen a verseny kizárólag közönségszavazással dől el, szavazatukkal pedig megadják az esélyt kedvenc szállodájuknak arra, hogy az bekerüljön AZ ÉV HOTELE döntőjébe a másik négy turisztikai régió nyerteseivel és a második helyezettekkel együtt.

De természetesen nem csak a szállodák nyerhetnek! Ha valaki voksol, akkor nyerhet is, övé lehet a nyeremények egyike!

Hogyan dől el, hogy melyik lesz az balatoni régió legjobb szálláshelye?

AZ ÉV HOTELE című műsor december végéig, Magyarország öt régiójának 28 szálláshelyét mutatja be. Augusztusban a hírességek közül kiválasztott hoteltesztelők a balatoni régióban négy szálláshelyet próbáltak ki. A szálláshelyek megtarthatták a korábban, az adások után kapott szavazataikat, tehát az eredmények nem nullázódtak le. Most a nézők egy újabb voksolással segíthetik kedvencüket a havi döntőben, hogy a számukra legszimpatikusabb szálloda lehessen a balatoni régió legjobbja, azaz augusztusban A HÓNAP HOTELE. A szavazatokat vasárnap 11 óráig a műsor hivatalos oldalán lehet leadni. A nézőknek most még több nyeremény ütheti markát, hiszen a heti nyereményen kívül, az összes augusztusban voksoló közül sorsolják ki a havi fődíjakat is. Ha nem láttad az összes balatoni indulót, vagy lemaradtál volna a múlt vasárnapi összefoglaló adásról, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódját az RTL+-on!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!