A Séfek Séfe szerdai adásában egymásnak feszült két versenyző, Makra Vivien és Tóth Tibor. Egy csoportfeladatban ismét együtt kellett dolgozniuk, de már a kiválasztáskor szembe tűnő volt a köztük lévő ellentét.


A Tibi idegesítő. Ő az az ember, akivel senki nem szeret dolgozni. Azt hiszi, hogy mindenhez ért, és közben mindig elúszik az a csapat, amiben van. Tegnap is megpróbált ő lenni a séf, elúsztunk rajta. Van egy olyan érzésem, hogy ma is rajta fogunk elúszni

- fogalmazott Makra, de Tóth sem volt túl jó véleménnyel róla:

Makra Viviennel volt alkalmam tegnap dolgozni, nem mondanám, hogy a legerősebb kés a fiókban. Úgy gondolom, hogy ebben a csapatban a többiekhez képest én vagyok a legrutinosabb.

A közösen elkészített étel értékelése során Vivien szerint Tibi nem a teljes igazságot közölte a séfekkel, hogy jobb színben tüntesse fel magát.

Amikor Tibi azt mondta, hogy ő fejezte be a humuszt, ő fejezte be a joghurtot, akkor azt hittem, megfogom a fejét és beleverem a falba. Tök jó, hogy 69 percig sehol nem voltál, aztán az utolsó egy percben mindenbe belenyúltál egy kicsit, aztán azt hiszed, hogy te vagy a jani. Most az, hogy hozzárakott az enyémhez még egy kanál joghurtot, az tényleg az ő érdeme

- mondta Makra Vivien.

Végül mindketten bejutottak a döntőbe, de más séf csapatába kerültek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!