Az orosz-ukrán konfliktus, majd azt követően a csütörtökön kirobbanó háború kapcsán egyre több híresség osztja meg gondolatait.

Kapcsolódó

Kijevben fegyvert osztanak, Putyin szerint az ukrán hadsereget drogosok és nácik vezetik

Pénteken hajnalban Kijevet bombázta Moszkva, délelőttre az első orosz csapatok el is érték a fővárost. Macron felhívta Putyint, a magyar kormány rendkívüli döntéseket hozott. Az invázió első napján 137 ukrán halt meg. Percről percre követjük a háború második napját.

Sean Penn például a konfliktus közepébe utazott, hogy dokumentumfilmet forgasson a helyzetről, Tóth Gabi pedig úgy fogalmazott, hogy a közös imának ereje van. Sebestyén Balázs most Facebook-oldalán véleményezte a helyzetet.

»Exit dollar. Exit now. Thats the fuel of the war machine…« De kár, hogy sokan még mindig nem értik ezt. #bitcoin az emberiség egyetlen reménye, hogy véget vessen ezeknek a borzasztó Fiat háborúknak. Szomorú ami történik…

- írja, utalva arra, hogy a pénz a háború mozgatórugója, tekintve hogy a fiat pénznemek az olyan központi bankok vagy más állami hatóságok által kibocsátott törvényes fizetőeszközöket jelentik, mint például az euró vagy a dollár.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!