A műsorvezető szerint nem áll közel hozzá a formátum, hogy ország-világ előtt püfölje valakinek a fejét, vagy ő kapja a pofonokat.


Idén sem szerepel a Sztárboxban Sebestyén Balázs, ami szóba került a Balázsék ma reggeli adásában is, vette észre a 24.hu. Sebestyén Balázs elmondta, hogy őt nem keresték fel a műsor készítői, hiszen „ennél jobban ismerik”. Hozzátette, hogy bár a verseny hangulatát kedveli, nem tudja elképzelni, hogy „kisgatyában ott majomkodik”.

„Ismerem mennyit fizetnek, nincs. Mély vödör vagyok. Nagyon drága vagyok, nagyon sokat kérek, nem tudják kifizetni. Egyébként akkor nagyon-nagyon sokat kértem volna, és azt meg valószínűleg nem fizetik ki” – válaszolta Balázs arra a kérdésre, hogy van-e az a pénz, amiért mégis ringbe szállna.

„Nem azt mondom, hogy baj, aki elmegy. Tök jó show, kint vagyok a gyerekkel, nézem. Mindenki azt csinál, amit akar. Ez nem egy ilyen felsőbbrendűségi komplexus, hogy jaj, nem. Egyszerűen magamat, az életemet, a karrieremet meg a munkásságomat nem tenném oda, hogy kisgatyában ugrabugrálok bent a ringben, és aztán megcsuklom a második menetben” – tette hozzá a műsorvezető.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!