Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Csaknem 20 év után is úgy szeretik egymást, mint első nap.

Schobert Norbi és Rubint Réka igazi álompár, mindig kiállnak egymás mellett, igazi szerelem az övék, ami kiállta az idő próbáját. Rubint Réka épp fitnesz tábort tart, ám ezúttal férje, Norbi nem tudott vele tartani. De milyen egy igazán szerelmes férfi és férj? Követi feleségét még a világ végére is, hogy egy szerelmes dallal meglepje.

"Tegnap este semmi sem sejtve a Szerelmem ismét egy életreszóló pillanattal és élménnyel lepett meg … ❤️❤️❤️
Üzleti elfoglaltság miatt, most először nem tudott velünk utazni a táborba. Bármennyire is erős vagyok és csodálatos a táborozó csapat, a másik felem otthon maradt … rettenetesen hiányzott … az elmúlt 3napban mindent elrendezett a cégben és tegnap este Enrique Iglesias: Hero című dalával / 17évvel ezelőtt ez a dal szólt az esküvőnkön / betoppant ❤️❤️❤️
Nincsenek szavak arra, amit most érzek❤️❤️❤️ Szárnyal a lelkem???????????? Kiugrik a szívem a helyèről annyira boldog vagyok!!!
Teljes béke és megnyugvás járja át a lelkem…
Köszönöm Drága Emykém, hogy mint mindig, most is mellettem és velem voltál … és segítettél Norbinak a meglepetés szervezésében"
- írta Réka a Facebookra feltöltött videó mellé.

Tegnap este semmi sem sejtve a Szerelmem ismét egy életreszòlò pillanattal és élmènnyel lepett meg … ❤️❤️❤️Üzleti elfoglaltság miatt, most előszőr nem tudott velünk utazni a tàborba. Bármennyire is erős vagyok és csodálatos a táborozò csapat, a másik felem otthon maradt … rettenetesen hiànyzott … az elmúlt 3napban mindent elrendezett a cègben ès tegnap este Enrique Iglesias :Hero című dalával / 17évvel ezelőtt ez a dal szòlt az esküvőnkön / betoppant ❤️❤️❤️Nincsenek szavak arra, amit most érzek❤️❤️❤️ Szárnyal a lelkem???????????? Kiugrik a szívem a helyèről annyira boldog vagyok!!!Teljes béke ès megnyugvás járja át a lelkem… Köszönöm Dràga Emykém, hogy mint mindig, most is mellettem ès velem voltál … és segítettèl Norbinak a meglepetés szervezésében????????????❤️❤️❤️❤️

Posted by Rubint Réka oldala on Friday, July 5, 2019


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!