Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Schobert Norbi szerint a férfiak nem kívánják az olyan nőket, akik szülés után felszedtek jó pár kilót.

Facebookon tartott élő bejelentkezést Schobert Norbi, aki ezúttal arról beszélt, hogy mi a jó házasság titka. A fitneszguru arról beszélt, hogy szerinte azért megy tönkre sok házasság, mert a nők szülés után nem tudnak lefogyni, ezért a férfiak kevésbé kívánják őket.

Schobert Norbi szerint a férfiak számára a testi vágyak a legfontosabbak, egy férfi számára igenis fontos a külső és, hogy kívánja a feleségét.

"A nők számára a lelki szeretet is elég a sze*hez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső." - mondta az Update márka atyja.

"Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi sze***tása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a po***filmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a sze***tás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat" - fejtette ki véleményét Rubint Réka férje.

Test és boldogság… Mit jelent nekem az Update termék?

Posted by Norbi Update LOW CARB on Sunday, January 19, 2020

Ti mit gondoltok Norbi eszmecseréjéről?


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!