Az üzletember-fitneszedző nemrég jelentette be visszavonulását. Szeptembertől igen nagylelkű vállalkozásba fog.


Nemrégiben írtuk meg, hogy Update-birodalmának komoly megbüntetése után a visszavonulást választotta Schobert Norbi, ráadásul később meg is erősítette, hogy döntése határozott és végleges.

Péntek este a fitneszguru a Frizbi YouTube-csatorna vendége lesz. Az adásból Hajdú Péter már megosztott részleteket. Ebben Schobert beszél a vállalkozását ért veszteségekről is.

„A céget az elmúlt két év küldte padlóra. Az, hogy nem voltam ott, beteg voltam, és ennyi. Végigment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom mitől, kaptam egy sztrókot. Összeestem, másfél évig otthon néztem ki a fejemből. Én már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem”

– panaszkodott az üzletember.

A fitneszedzőségtől öt éve visszavonult, de hamarosan visszatérhet.

– jelentette ki Schobert Norbi.

Az üzletember a jövőben a feleségének, Rubint Rékának szeretne segíteni, hogy még sikeresebbé váljon.

„Rékának egy fantasztikus videótárat építünk a weboldalán, én azt fogom menedzselni. Azt szeretném, ha az ország és a világ összes nője Rékával tornázna; nagyon megérdemli ezt a dolgot. Az életem hátralevő részét inkább Rékára áldozom, illetve a családomra, s nem az Update-ért küzdök majd mindenki ellen. Húsz évig eleget küzdöttem” – fogalmazott elcsukló hangon.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!