Nagyon sok jel utal arra, hogy a 20 éves lány kirepült a családi fészekből. Édesanyja is többször posztol arról, mennyire hiányzik neki a lánya.


Schobert Lara és új párja Kazincbarcikán bútorozhattak össze. A fiatal lány részleteket is mutatott a közös otthonból – írja a Blikk.

Arról már korábban is írtunk, hogy a fitneszcsalád lánya egy nála 10 évvel idősebb focistával jár, most úgy tűnik, szintet lépett a kapcsolatuk. Lara párja a Kazincbarcikai SC futballistája, szerelme pedig előszeretettel látogat ki a meccseire, hogy személyesen szurkoljon neki és támogassa őt.

Ahogy a Blikk írja, a sors fintora, hogy egykor Rubint Rékát is a szerelem csábította vissza a szülővárosába, Kazincbarcikára, 30 évvel később pedig a lánya jár kéz a kézben ugyanazon a környéken.

A szobában ezen kívül látható egy dekoráció, ami a T és L betűket ábrázolja, ami tovább erősíti a feltételezést, hogy Tamás és Lara összeköltöztek.

Egy másik videóban pedig már trükkökre is tanítja az előszobájukban a kiskutyát, a felvételen mindössze egy hálóinget visel. Egy felvételen pedig a bejárati ajtó előtt összebújva, egymást puszilva fotózkodnak a szerelmesek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!