A színésznő részletesen megírta, hogy mi vezette odáig, hogy reagáljon a volt kajakos házasságának felbomlására.


Sári Évi a közösségi oldalán tette helyre azokat a pletykákat, amelyek összehozták Kucsára Gáborral. A volt kajakos nemrég vált külön Tápai Szabinától, és a szakításuk után számos találgatás került arról napvilágra arról, hogy kivel csalhatta meg Kucsera a feleségét.

A színésznő most a közösségi oldalán írta meg, mi a helyzet. (Ezt teljes egészében közöljük, kérésének megfelelően.)

"Az elmúlt hetekben csúnyán belekevertek egy család magánéletébe. Most jött el a pillanat, amikor már muszáj kommentálnom az eseményeket, mert sajnos egy olyan irányba indult el

A bulvár “jeles” képviselőit megkérem, hogy fejezzék be végre a szarkeverést, a megtévesztő címeket és a feltételezéseken alapuló cikkek megjelentetését, amit például egy “jósnő” szavai által fogalmaztak meg.

Sajnos sok ember nem tudja értelmezni azt, ami le van írva, csak az adott cikk címét jegyzi meg. (Ez egyébként számomra érthetetlen, de ez egy másik téma…) Mivel készpénznek veszik, amit olvasnak, így beskatulyáznak és egy olyan embernek gondolnak, amilyen nem vagyok.

Mindig is tisztességesen éltem az életemet és tisztességes kapcsolataim voltak, fontosnak is tartom ezt, így aztán különösen érzékenyen érint ez a helyzet, amit a bulvár kattintásvadász cikkei generáltak, ti pedig kedves olvasók bedőltetek nekik.

Tehát NEM tettem tönkre senki életét, NEM akadályoztam senki boldogságát, NEM romboltam szét senkinek a családját!

Minden kommentelő és véleményt nyilvánító nyugodjon meg végre, NINCS KÖZÖM AZ Ő ÉLETÜKHÖZ!

Sőt, őszintén sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatuk, hiszen 3 kisgyermekük is van, így nyilván nincsenek könnyű helyzetben. A legjobbakat kívánom az egész családnak!

Nem szeretnék ezek után a továbbiakban semmilyen formában szóba kerülni a témával kapcsolatban, ezért írtam le ezt és ezért osztottam meg.

Azoknak, akik értették és megértették, hogy a megjelent cikkeknek nincs valóságalapja és esetleg kiálltak mellettem, nekik köszönöm!"

Sári Évi (@sarievi) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!