A Szikra Mozgalomnak is küldött egy sárga csekket a párt. Őket nemrég azzal vádolták a kormánymédiában, hogy pénzért kuncsorognak.


Orbán Viktor arcképe szerepel azon a levélen, amit egy sárga csekk mellé csatolva küld ki a Fidesz, írja az rtl.hu. A párt így próbál pénzt gyűjteni a június 9-i választások kampányára. Az adománykérő levelet a Szikra Mozgalom kapta és posztolta ki, akiket nemrég „pénzért kuncsorgással” vádolt meg a kormánysajtó.

„Nézzük csak, mit kaptunk a postaládánkba a minap: Orbán Viktor levélben gyűjt adományt a Fidesz számára az Európai Parlamenti kampányukra. Az az Orbán Viktor, aki Hatvanpuszta földesura. Az a Fidesz, ami közel 4 milliárd forintot költött a 2022-es kampányban. Állami szerveken, állami médián és civil szervezeteken keresztül. Az a Fidesz, ami a Megafonon keresztül több mint 140 millió forintot költött. Csak az elmúlt 1 hónapban. Mindezt nem adományból, hanem a te és a mi adónkból” – olvasható a mozgalom bejegyzésében.

A levélben szó esik Gyurcsányról, a genderről, Ukrajnáról, Brüsszelről, szuverenitásról, migránsgettókról, majd az ismert kampányszlogenek felsorolása után „amennyiben lehetőségei engedik” felszólítással pénzt kérnek.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!