Emiliy Ratajkowski az idei Tony-gálára hasonló ruhát vette fel, mint a Modern család sztárja, Sarah Hyland 12 évvel korábban. Hyland összevágott előbbiről és utóbbiról, majd megosztotta egy önmagának beszóló poénnal.


A vándorló Tony estélyi testvérisége. Először Sarah Hylanden 2007-ben lehetett kiszúrni. Emily Ratajkowskin meg 2019-ben, rajta 100000% jobban állt.

A poszt szövegének eleje egyébként a Négyen egy gatyábanra utalt, aminek Sisterhood Of Traveling Pants az eredeti címe, ami vándorló nadrágok testvériségét jelenti, csak nálunk másként fordították. A poén annyira jól landolt, hogy pár órával később ki kellett egészítenie, ugyanis a kommentszekciójában megindult a harc, hogy most akkor melyikőjükön is állt valójában jobban.

Nem hiszem el, hogy szerkesztenem kell ezt. Nem hasonlítottam össze kettőnket. Ez egy vicces posztnak lett tervezve. Kérlek ne mondjatok semmi gorombát arról, hogy melyikőnk néz ki jobban. Még csak nem is ugyanaz az estélyi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The sister hood of the traveling Tony dress. Spotted on Sarah Hyland in 2007. @emrata Spotted in 2019 wearing it 100000% BETTER *** I can't believe I'm editing this. I'm NOT comparing. This is supposed to be a funny post. PLEASE do NOT say anything rude about "who looks better" It's not even the same dress***

Sarah Hyland (@sarahhyland) által megosztott bejegyzés, Jún 10., 2019, időpont: 10:52 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!