Sáfrány Emese júliusban ismerte el, hogy a TNT dobosával, Intivel randevúzik. A légtornász a Story magazinnak mesélt arról, hogy miután Hornyák Ádámmal szakítottak, eszébe sem jutott, hogy ismerkedni kezdjen, szórakozóhelyek vagy társkereső oldalak helyett inkább pszichológusokat látogatott a különválásukat követően.

Kapcsolódó

Sáfrány Emese Intivel, a TNT dobosával randizik

Még nagyon a kapcsolat elején járnak.

Nem akartam az a nő lenni, aki otthon sír, mert egyedül maradt a gyerekével. Mielőbb szerettem volna lelkileg megerősödni, ezért segítséget kértem. Jártam pszichológusnál, coachnál, voltam családállításon

- magyarázta Sáfrány, aki akkoriban úgy érezte, ha meg is ismerkedve valakivel, a találkozások a gyerekével töltött időből vennének el.

Ugyan sok üzenetet kapott férfiaktól, nem ment bele komolytalan flörtölésbe, a kört pedig az is szűkítette, hogy csakis olyan jelöltek jöhettek szóba, akik megértik, hogy számára mindig a kisfia lesz az első.

Mint mondta, Inti ugyancsak a közösségi oldalán vette fel vele a kapcsolatot, és már pár üzenetváltás után úgy érezték, találkozniuk kell. Nem akarták nagydobra verni, hogy randevúznak, szerettek volna ugyanis időt hagyni maguknak arra, hogy jobban megismerjék egymást.

Ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Ráadásul ekkora már a fiamat is bemutattam neki, a randik többsége is hármasban zajlott, mert nem szívesen passzoltam volna le Nolent. De mivel Inti is szülő - van egy húszéves lánya -, ez számára is teljesen magától értetődő volt

- mondta a légtornász, hozzátéve: a zenész remekül kijön Nolennel, gyakran vigyáz is rá, amikor Sáfránynak hirtelen elintéznivalói akadnak.

A pár egyébként nehéz időszakot él meg, Inti ugyanis szeptember elején kórházba került szívbetegsége miatt. A dobos szívét nemrég altatásban sokkolták, az eljárás viszont sikertelen volt, ezért meg kell majd ismételni. A gyógyszereknek hála viszont jelenleg jól érzi magát.

Kapcsolódó

Sikertelenül sokkolták Inti szívét, meg kell ismételni az eljárást

A gyógyszereknek hála jól érzi magát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!