Több napja robbant ki a hír, miszerint egy Anett nevű valóságshow-szereplő komolyan megsérült, miután részt vett egy ayahuasca-szeánszon a siklósi erdőkben. A nő eltűnt a szertartásról, később meztelenül, törött csontokkal találtak rá egy szőlőültetvényen. Az eltűnéséről Sáfrány Emese értesítette a szeánsz vezetőjét és reality-sztár párját, aki rögtön riasztotta a rendőrséget.

A légtornász ugyan megerősítette, hogy ott volt a szeánszon, azt tagadta, hogy ő szervezte volna a szertartást, továbbá azt is kijelentette, hogy a rendőrség által elkészített tesztje kimutatta: ő nem fogyasztott pszichotróp szereket.

Kapcsolódó

Sáfrány Emese a csonttöréssel végződő szeánszról: Bízom benne, hogy Anett minél előbb felépül

"A hír igaz."

Sáfrány ma Borsnak beszélt részletesebben a történtekről.

Már világos volt, amikor Anett felébresztett, hogy menjünk haza. Csak a cuccainkért mentem el, mire visszaértem nem volt ott. Örökkévalóságnak tűnt az az idő, mire megtalálták. Kétségbe estem, minden megfordult a fejemben

- mondta a légtornász, aki Anett-tel, a megsérült valóságshow-szereplővel is egyeztetett azelőtt, hogy nyilatkozott volna.

Ő is hozzájárult, hogy beszéljünk a történtekről, hogy tanulság legyen mások számára. Nem vagyunk drogosok, nem fogyasztottunk ilyen szereket. Csak meg akartunk tisztulni, mert mindketten nehéz időszakon vagyunk túl. Minden percben arra gondolok, mit tehettem volna, hogy ez ne történjen meg. Szeretnénk ebből a rémálomból felkelni

- magyarázta a lapnak.

Sáfrány időközben a Fókusz stábjának is mesélt arról, ami vele és a barátnőjével történt. Beszámolója szerint mindketten ittak az ayahuasca-főzetből, de kezdetben nem tapasztaltak furcsaságokat.

Lefeküdtek aludni, kora reggel pedig, amikor Anett azzal keltette, hogy haza szeretne menni, a légtornász próbálta meggyőzni, hogy még pihenjenek, de mivel a nő hajthatatlan volt, elindult a holmijáért. Mire visszaért, sehol sem találta már a barátnőjét, ezért rögtön felkeltette a szertartásvezetőt, akivel Anett kocsija felé indultak, mert abban bíznak, ő is arra indult. Tévedtek.

Az az érzés, amikor Anett nem volt meg, olyan volt, mint egy horrorfilm. Végig az járt a fejemben, hogy én láttam őt utoljára

- mondta könnyek között a légtornász, ismét hangsúlyozva, hogy nem bulizni mentek a szertartásra, csupán az életüket szerették volna helyrehozni. Belátja, hogy talán nem a legmegfelelőbb módszert választották, de szerinte aki meg szeretné oldani a problémáit, az mindenre képes.

Azóta szerencsére tudtam már vele többször beszélni, ami azért megnyugtató, de borzasztóan sajnálom. Nagyon rosszul van.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!