Hatot rúgott a walesi csapat, a riválisok pedig mind kikaptak. A Wrexham így ősztől már az angol harmadosztályban szerepelhet. A színész azt is elárulta, hogy megkönnyezte a sikert.


Idén is egy osztállyal feljebb jutott Ryan Reynolds és Rob McElhenney focicsapata, így a Wrexham jövőre már az angol harmadosztályban szerepelhet, írja a Mirror. A világ kedvenc kiscsapatát még 2020 novemberében vásárolta meg a két hollywoodi színész. A walesi bányászváros klubja akkor már tizenhat éve az angol ötödosztályban szerepelt, végül tavaly sikerült megnyerniük a bajnokságot.

A Wrexham szombaton 6:0-ra legyőzte a Forest Greent, és mivel mindkét közvetlen riválisa vereséget szenvedett, ezzel már biztos, hogy a következő szezont a League One-ban, vagyis az angol harmadosztályban kezdheti meg. A mostani eredménnyel a Wrexham lett az első csapat a 2010 és 2012 közötti Southampton óta, amelyik egymást követő két évben is egy-egy osztállyal feljebb jutott Angliában.

A történelmi sikerről azonban Ryan Reynolds és Rob McElhenney is lemaradt. Utóbbi az X-en sajnálkozott, amiért nem tudott személyesen jelen lenni a meccsen. Egyben üzent a Disney egyik vezetőjének, akitől azt kérdezte, hogy szerinte is csodás-e a szombati nap. A wrexhami focicsapat és a két hollywoodi színész közös történetéről készülő valóságshow ugyanis már túl van három évadon.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!