Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Rúzsa Magdi volt a vendége Dallos Bogi 7kornálam! műsorának legújabb epizódjában, ahol szó esett a Megasztárról, és arról, hogy milyen volt a Vajdaságból a magyar fővárosba költözni.

Az énekesnő elmesélte milyen volt, amikor először édesanyjával feljött Budapestre, de azt is elmesélte, hogy életében először Budapesten látott hajléktalan, ez mély nyomokat hagyott benne.

"Ami nagyon megmaradt bennem, hogy én életemben először akkor deprimált állapotba is kerültem, mert én akkor találkoztam először hajléktalan emberrel. Mert nálunk faluhelyen ilyen nem volt. És én ezzel nem tudtam mit kezdeni, annyira vittem ezt a terhet magamon, hogy én most hogyan tudnék segíteni ezeknek az embereknek, és utána jöttem rá, hogy de hát itt sok van." - mondta Magdi.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy a Megasztár után voltak olyan emberek körülötte, akiket elveszített, de sok barátja megmaradt és a mai napig tud örülni a sikerének. Volt olyan időszak az életében, amikor nagy csalódások érték, ezért nagyon bezárt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!