A fiatal énekes nagyon nehezen oldódott fel az X-Faktor alatt, aztán mégis megnyerte a zenei tehetségkutatót. Úgy érzi a koronavírus-járvány miatt megszakadt a karrierje.


Hatalmas ugrás volt Ruszó Tibi életében az X-faktorban való szereplés, majd annak megnyerése, hiszen egy kis faluban nőtt fel, és szinte a szülői házat is alig hagyta el. Visszahúzódó természete miatt sokáig a versenytársai felé sem mert nyitni.

A 19 éves énekes és Szabó Niki énekesnő volt a vendége a Hová tűnt? című Youtube-műsor legutóbbi adásának, melyben többek között közös dalukról is beszéltek. A szlovákiai, főként magyarok lakta Balogújfaluból származó Tibi őszintén vallott az X-Faktor miatti nehézségekről, kihívásokról, illetve pályafutása alakulásáról és céljairól. Mint mondta,

Ezzel szemben hatalmas változás volt az életében, amikor a tehetségkutató verseny miatt Budapestre került. Rendkívül nehéz volt számára egyedül helytállni, visszahúzódó természete miatt sokáig a versenytársai felé sem mert nyitni.

Aztán később szép lassan feloldódott, megnyerte az X-Faktort, aminek nyomán beindult az énekesi karrierje: egyre több fellépése lett. Azonban a koronavírus-járvánnyal ez megszakadt, Tibi pedig nem viselte jól a helyzetet. Másfél évig otthon volt, nem volt fellépése. A pandémia alatt az X-Faktoros nyereményéből, az egy éven át kapott havi egymillió forintból élt a családja.

„Azóta vannak olyan napjaim, hogy hirtelen nagyon ideges leszek, nem érdekel semmi, nem érdekel senki. Bezárkózok, lefekszem a szobámban, elvagyok magamban egy fél órát, egy órát, aztán megint jól vagyok. Ilyenek előfordulnak azóta” – mondta Tibi.

Az év elején visszatért a zenéléshez: márciusban Tűnj el! címmel közös dala jelent meg Szabó Nikivel. Az énekesnő kereste meg a közös munka ötletével, majd össze is barátkoztak.

Ruszó Tibi azt mondta, szeretne minél előbb Budapestre vagy a közelébe költözni, szerinte ez nyárra meg is valósulhat.

(Forrás: 24.hu, Palikék Világa by Manna)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!