A kóstolás legnagyobb drámáját Mardoll étele okozta, ami Ákos kezéből egyenesen a kukába került.


A kötényszerzés napján a versenyzők igyekeztek a legtöbbet kihozni magukból, azonban nem mindenkinek sikerült lenyűgöznie a zsűrit. Így ketten is kötény nélkül távoztak A Konyhafőnök VIP stúdiójából.

Kék és piros színű kötényekért indultak harcba a hírességek az RTL műsorában, hogy bebizonyítsák a séfeknek, hogy helyük van a csapatukban. Az első feladatban hagyományos magyar ételeket kellett újragondolniuk, de a feladatot az is nehezítette, hogy kizárólag vegán alapanyagokból dolgozhattak. Rubint Rellának kihívást jelentett a vegán paradicsomos húsgolyó kreatív elkészítése, és miután a séfek közölték vele, hogy nincsenek megelégedve a köreteivel, Rella elsírta magát:

Azt éreztem, hogy vége a világnak.

A kóstolás legnagyobb drámáját Mardoll étele okozta, ami Ákos kezéből egyenesen a kukába került. A séf nagyon csalódott volt a rapper teljesítménye miatt, aki egy nyers csirkecombot tálalt fel nekik.

Nekem ez egy vicc volt

– Ákos értékelhetetlennek találta Mardoll főztjét, azonban úgy vélte, hogy a lány beleillik a csapatába, így mégis adott neki egy kék kötényt.

A többi videót a műsorról itt láthatjátok.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!