Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Schobert-család igencsak megjárta a fapados légitársasággal.

Rubint Réka és családja Cipruson töltötte az elmúlt időt, ahol a fitneszlady alakreform táborát tartotta. A tábor során Schobert Norbi hatalmas meglepetéssel lepte meg feleségét, ezt itt láthatjátok, ám a hazaút nem telt olyan kellemesen, mint a kinti "nyaralás".

A hazautat a fapados légitársaság keserített meg, aki nem akarta Réka fiát felengedni a repülőre, mert tele volt a gép. A Schobert-családnak óriási szerencséje volt, egyik fotóriporter barátjuk, aki szintén velük volt, felajánlotta, hogy ott marad és egy másik géppel Bécsbe megy, majd onnan hazautazik Budapestre.

Schobert Norbi is kipanaszolta magát a fapados légitársasággal kapcsolatban, ennek köszönhetően a WizzAir közleményt adott ki, ahol elnézést kérnek a történtek miatt.

Az ügy kapcsán Rubint Réka a Mokka vendége volt, ahol kijelentette, soha többet nem fog fapados légitársasággal utazni.

"Az biztos, hogy én az életben többet fapados járattal nem fogok utazni, inkább elmegyek Bécsbe. Ha ez véletlenül valamelyik táborozómmal történik, az még kellemetlenebb, és inkább ottmaradok én, mert ezt nem engedhetem meg magamnak, a nevem miatt." - mondta Rubint Réka.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!