A fitneszedző szerint a szeretet etet, és minden rosszindulatú kommentelőnek azt javasolja, hogy ne fordítson hátat a lelkének, mert az meg fogja bosszulni magát.


Az Instagramon fakadt ki Rubint Réka azokra a hozzászólókra, akik őt és férjét kritizálták az árvízi védekezés kapcsán. A fitneszedző és Schobert Norbi – akiről még mindig nem derült ki egyértelműen, hogy hosszú vagy rövid o-val írja-e a nevét – a napokban homokzsákokat pakolt, de több olyan megjegyzést is kaptak az erről szóló poszt alatt, ami nem tetszett Rékának.

„Csodálkozunk és megrémülve figyeljük, hogy a Föld szép lassan elpusztul?! Hogy jön az özönvíz?! Emberek! Ébresztő! Olvassátok végig a kommenteket egy-egy segítő szándékú poszt alatt, és ha van bennetek egy fikarcnyi jele a tisztánlátásnak, akkor rájöttök! Az energia van és létezik! Teremt! És ez a rengeteg negatív, gyűlölettel teli mocsok, ami az emberek száját nap mint nap, percről perce elhagyja, egyszerűen elképesztő és rettenetesen elkeserítő” – írja az érezhetően lendületből megírt bejegyzésben Rubint Réka.

„Az én fiam 19 éves. Ma hajnali 2.15-kor kelt Szentendrén az otthonunkban. 4.30-kor közel 156 önkéntessel, területvédelmi tartalékossal elindultak a gödöllői Vitéz Reviczky László Első Területvédelmi Ezredből! 5.40-kor már pakolták a homokzsákokat Vácon, majd egész nap a Dunakanyarban.

Mert mi ott voltunk tegnap is, meg ma is! Segítettünk és igen, posztoltunk arról, hogy aki tud, jöjjön és segítsen! Ahogy tud. Ha csak 1-2 órát, 20-200 zsákot megtöltve... segítsen! Ahogy tették ezt a leányfalusi iskola diákjai is, köztük a kisfiam, Zalán is a tornaóra idejében” – írja a folytatásban a fitneszlady. De itt még nincs vége a terjedelmes kiakadásnak:

„Emberek! Ébredjetek már fel! Nézzetek már szét, h milyen irányba mentek?! A gyűlölet meg fogja ölni a lelketeket, ha már nem tette meg!

Tisztelet és hála mindenkinek, aki bármilyen módon segített az elmúlt napokban az árvízvédelemben! Isten óvjon Mindenkit! És még valami! Az influenszereknek, ismert embereknek ez lenne a legfontosabb dolga! Felhívni a figyelmet az összefogásra, a példamutatásra! Minden érdektől mentesen! Mert aki csak és ennyit tud mögé gondolni, az sajnos csak magából és a sötét, pusztulásra ítélt lelkéből tud kiindulni” – zárja sorait a híresség.

A poszt alapjául szolgáló bejegyzésről ebben a cikkben írtunk:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!