Mi a boldog házasság titka? Az örök kérdésre ezúttal Rubint Réka és Schobert Norbi próbált meg választ adni.


„Hogy mi a Titok? A legnagyobb bajban a legszorosabban összezárni , mindig, minden körülmény között Mert így SOHA ne eshet rés a pajzson … a szerelmünk pajzsán, ami 23 év alatt mindennél erősebbé vált! Szeretlek Kics! Boldog Valentin napot!” – írta a Facebook-oldalán Rubint Réka február 14-e alkalmából.

Réka és Norbi csaknem 22 éve él együtt boldog házasságban és a boldog feleség azt mondja: szerinte nagyon fontos az, hogy az ember jobban szeresse a másikat önmagánál.

„Nyilván fontos az, hogy szeressük önmagunkat, de ahhoz, hogy az ember kompromisszumokat tudjon kötni, ahhoz, hogy hosszú éveken át el tudjon mélyülni az a szerelem, ami az elején tombol, utána nyilván hullámzik. Nem szerelmes állandóan az ember 22 év alatt. Szóval szerintem nagyon fontos a kompromisszumkészség és az, hogy szeresd a másikat” – mondta Rubint Réka.

A fitneszedző-üzletasszony szerint sok kapcsolat rámegy arra, hogy a párok eltávolodnak egymástól, amikor például egy kisbaba születik.

– fogalmazott.

Schobert Norbi elárulta, idén egy bokaláncot csináltatott a feleségének Valentin-nap alkalmából. A dolgát pedig megkönnyítette az ajándékvásárlásban, hogy Rubint Réka bokájának mérete pont akkora, mint az ő csuklójáé – derült ki a TV2 Mokka című műsorában.

 

 

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!