A XVII. kerületben, a 161-es buszon két férfi inzultált egy fiatal lányt és a barátját, írta meg a Bors. Debóra, aki még a 18-at sem töltötte be, az incidenstől annyira rosszul lett, hogy mentőt kellett hozzá hívni.

A két férfi először csak mutogatott a fiatalokra, majd az egyikük lefejelte Debóra barátját. A lány édesanyja így mesélte el a lapnak a történteket:

"Leültek a lányomékkal szemben, majd elkezdtek rájuk mutogatni. Aztán az agresszívabb elkezdett a lányomra kacsingatni, majd odaült a barátja mellé, fenyegetőleg körbefonta a karjaival, végül lefejelte. De a fiú akkor már Debórával foglalkozott, mert látta, hogy rosszul van."

Mindez teljesen előzmények nélkül, váratlanul történt, állítja az asszony. Debórának és barátjának végül egy idősebb férfi segített leszállni, ő elvileg fotót is készített az elkövetőről. A lány az eset után jó ideig nem is mert egyedül utazni.

"... nem sok mindenre emlékszik, mert akkor már nem érezte jól magát, rosszul lett a félelemtől. Mentőt is hívtak hozzá azok, akik leszálltak velük a buszról, mivel akkor a lányom már a földön feküdt"

- számolt be az anyuka a Borsnak.

A Debóra barátját lefejelő férfi magas, vékony, sötét hajú, szakállas, keresi a rendőrség. A lap megkeresésére a BKK azt nyilatkozta, erről az esetről korábban még nem hallottak.