A Mikulás segédei hajnalban látogattak meg a több tankerületet is, nem épp vidám ajándékokkal érkeztek.


Korán érkeztek meg a krampuszok az Észak-Pesti Tankerületi Központ épületéhez – írta a Jocó bácsi világa Facebook-oldal, amely fényképet is közölt a véleménynyilvánítás egy sajátosan kreatív formájáról.

Az oldal szerint a Dél-Budai Tankerületi Központ is kapott ajándékot, ezzel a szöveggel:

Az Észak-Pesti Tankerületi Központ bejáratát alaposan körbeszalagozták, külső Pestre pedig három csomag jutott, amiben a tanárok és a diákok könnyei vannak az üzenet szerint.

Tanárok és diákok hónapok óta demonstrálnak különbözőképpen az oktatás javítása és a bérek megemelése mellett. Eddig 13 pedagógust bocsátottak el állásából a polgári engedetlenségek miatt, erre válaszul még többen kezdtek ebbe a tiltakozási formába. Hétfőn közel ezer tanár nem vette fel vagy hagyta abba egy időre a munkát, és sok iskolában is tartanak az ülősztrájkok, akciók.

A Zalaegerszegi Tankerületi Központ korlátjára olyan csizmákat aggattak, amikben az egyre elöregedő helyi pedagógustársadalom korfáját tették bele – számolt be a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ).

Az Egységes Diákfront szervezésében a következő tüntetés december 9-én este fél 6-kor lesz a közmédia Kunigunda útjai épületénél.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!