Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy egy 40 éves férfi megölte 9 és 7 éves fiait, majd önmagával is végzett múlt pénteken Tatabányán. A tragédia előtt az apa és a feleség összevesztek, az asszony elment otthonról és mire visszaért a gyerekeket már holtan találta. A férfi a feleségét is megtámadta.

"Rosszat csináltam, de gyere be, minden rendben lesz"

- ezt mondta a férfi a Blikk információi szerint a feleségének, majd felkapott egy vasvillát a földről és azzal kezdte kergetni feleségét az udvaron.

Az asszony az utcára sietett segítségért, a férfi pedig bement a házba. A rendőröket a szomszédok értesítették. A lap információi szerint eközben a férfi befeküdt egy vízzel teli kádba, ahol egy üvegdarabbal több sérülést is ejtett magán, mire a rendőrök megérkeztek.

"Az egyenruhások kihúzták a kádból az elalélt Ferencet, majd megpróbálták újraéleszteni"

hirdetés

- mondta a Blikk informátora a lapnak.

A gyerekekre is a rendőrök találtak. A 7 és 9 éves fiúk a Blikk szerint a szobájukban, az ágyban feküdtek, gondosan betakarva. Korábban azt lehetett tudni, hogy az apa egy vascsővel támadt rá 7 és 9 éves fiaira, a Blikk viszont most arról ír, információik szerint a gyerekek nyakán talált hámsérülések arra utaltak, hogy az apjuk megfojtotta őket. A mentők több mint egy órán át próbálták újraéleszteni a két gyereket.

A Blikk úgy tudja, az apa a mentőautóban halt meg. A lap megkeresésére az Országos Mentőszolgálat azt válaszolta: "a mentőegység riasztása azonnal megtörtént. A férfi halálának megállapítása a mentőautóban történt, ezért a protokollnak megfelelően az elhunytat a mentőautó szállította a megfelelő intézménybe."

A gyerekek nagymamája korábban az RTL Híradónak azt mondta, veje csak a családjának élt, imádta a gyerekeit. Az asszony szerint semmi nem utalt a tragédiára és a korábbi hírek szerint vejét soha nem kezelték a pszichiátrián.

A Blikk ugyanakkor azt írja:

"a feleség barátai szerint M. Ferenc korántsem volt olyan mintaapa, mint ahogy az kifelé látszott, ám soha nem kezelték a pszichiátrián, viszont a feleségét igen".

A lap úgy tudja, a gyerekek anyja jelenleg is kórházban van és erős nyugtatókat kap. Egyelőre a család sem tudja, hogy meddig marad kórházban az anya.

"Most sok kérdés felvetődik a családban: vajon mikor és ki temeti el a két kisfiút? Közös sírba kerülnek-e az apjukkal? Félő, hogy azon a szörnyű, pénteki napon Ferenc nemcsak két kisfia, hanem a felesége életét is elvette"

- mondta a Blikk egyik informátora a lapnak.

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot!


hirdetés