Hányást és hasmenést okozott a hétfői ebéd a Szent Imre Kórházban. Az intézmény szerint az egyik főétel lehetett romlott, vizsgálat indult az ügyben.


Hányást és hasmenést okozott a hétfői ebéd betegek és egészségügyi dolgozók sokaságának a Dél-budai Centrumkórház Szent Imre Egyetemi Oktatókórházában - értesült több forrásból a Magyar Hang. A lap úgy tudja, hogy több tucat ember lett rosszul, miután evett az intézmény szerződéses partnere, P. Dussmann KFt. által szállított ebédből.

Az érintett cég élelmezési ágazatának igazgatója a Magyar Hagnak azt mondta: mivel a Dél-budai Centrumkórház Szent Imre Egyetemi Oktatókórházhoz tartozó központi konyhát felújítják, amíg ez elkészül, ideiglenesen a betegek élelmezését, kiszállítással a Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetből látják el.

„Tájékoztatom, hogy az érintett napon a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és a Szent Imre Kórház részére egyaránt ugyanazt a melegételt készítettük. A Bajcsy-Zsilinszky Kórházból bármilyen nemű élelmezéssel összefüggő megbetegedésről jelzés a mai napig nem érkezett – közölte Varga Krisztián, hangsúlyozva, hogy a történtek körülményeinek vizsgálata jelenleg is zajlik.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!