Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Úgy tűnik, hogy a 71 éves Károly herceg már egy örökkévalóság óta arra vár, hogy átvegye a helyét a trónon. Egész életét arra áldozta, hogy felkészüljön erre a nemes feladatra. Sokan feltették már a kérdést, hogy lehetősége lesz-e egyáltalán átvenni édesanyjától ezt a feladatot, de úgy tűnik a pillanat elérkezni látszik.

A brit királyi családban éppen botrány forr, miután kiderült, II. Erzsébet fia, András yorki herceg baráti viszonyt ápolt Jeffrey Epsteinnel, akit pedofíliával vádoltak és aki öngyilkos lett a börtönben. András yorki herceg nemrég jelentette be, hogy lemond minden királyi kötelezettségeitől, miután egy nő azzal vádolta meg, hogy 2001-ben és 2002-ben többször is szexuális kapcsolatra kényszerítette őt András herceg.

A nő 2001-ben 17 éves volt, és a floridai törvények szerint akkor még kiskorúnak számított.

Úgy tűnik a királynő nem tudja kézben tartani a kialakult helyzetet, így egy fiatalabb kézre van szükség a válsághelyzet kezelésére, és úgy tűnik, hogy ez lehet Károly herceg.

Ha hinni lehet a pletykáknak, az elmúlt napokban komoly tárgyalások zajlottak a brit udvarban azzal kapcsolatban, hogy II. Erzsébet királynő átadja helyét a trónon Károlynak.

Emellett II. Erzsébet brit királynő 18 hónap múlva betölti a 95. életévét, és ha azt vesszük, hogy férje, Fülöp herceg is 85 évesen vonult vissza a nyilvánosság elől, nagy a valószínűsége, hogy a királynő is úgy dönt, átadja a helyét Károlynak.

Addig is Károly herceg egyre több feladatot vesz át édesanyja válláról. II. Erzsébet királynő 2016-ban még 332 nyilvános eseményen jelent meg, míg ez a szám 2018-ban 283-ra redukálódott.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!