Újabb térdműtét és több hónapos kényszerpihenő vár Roger Federerre, a svájciak 20-szoros Grand Slam-bajnok teniszsztárjára, írta az MTI.

Kapcsolódó

Roger Federer alighanem pályafutása befejezésének időpontját fontolgatja

A 20-szoros Grand Slam-tornagyőztes teniszező bizonytalannak nevezte jelenlegi helyzetét. Még nem tudja, mikor lép újra pályára.

A 40 éves klasszis vasárnap közölte, hogy harmadszor is meg kell operálni a jobb térdét, ezért kihagyja a hónap végén rajtoló US Opent, és hónapokig nem versenyezhet.

Federer legutóbb a wimbledoni negyeddöntőben játszott, majd lemondta a szereplést a tokiói olimpián.

A négygyermekes családapa több mint egyéves kihagyást követően márciusban, Dohában tért vissza, ám azóta mindössze 13 meccset játszott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!