A Fitbalance többségi tulajdonosa lett Rogán Cecília és Sarka Kata közös cége, a Nakama & Partners. Ezt a korábbi többségi tulajdonos, Bara Csaba mondta el a 24.hu-nak.

A Fitbalance idén már tizenharmadszor rendezi meg a sport- és életmód expót.

A rendezvény a Stefánia-palotából indult, de az érdeklődés miatt már a Papp László Sportarénába költöztek át. A tavalyi expón húsz színpadon voltak táncos, fitnesz, alakformáló, egészséges életmódot bemutató programok, és a fizető kiállítók számát is száz körülire korlátozták, hogy ne legyen túl zsúfolt a hely. Az idei expót a TV2-n is komolyan reklámozták, és a legismertebb magyar sport- és életmódexpóként ajánlották.

A Fitbalance-ba tavaly szálltak be Rogán Cecíliáék, ezzel egy időben a támogatók között megjelentek olyan állami cégek,

mint a Szerencsejáték Zrt., az MVM, az Antenna Hungária, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Olimpiai Bizottság is, míg a MÁV félárú jeggyel segít.

A lap megemlíti, hogy

Bara Csaba - aki Magyar Testépítő és Fitness Szövetség marketing igazgatójaként volt a rendezvény korábbi arca - szerepel a NAV szégyenlistáján,

ahol a tízmillió forintnál több adótartozással rendelkezőket tartják nyilván. A Fővárosi Törvényszék pedig 2017-ben eltiltotta, hogy bármely cégben vezető tisztségviselői posztot töltsön be, és az ítélet alapján meg kellett válnia az érdekeltségébe tartózó gazdasági társaságok többségi tulajdonrészeitől is - írta a lap.

A Nakama&Partners Sarka Kata cége volt, ebbe szállt be 2016-ban Rogán Antal felesége. A cég 2017-ben, megtízszerezte az előző évi bevételét. Az is kiderült, hogy egy szépségipari médiaügynökségként üzemel, és a Magyarország szépe verseny résztvevőit foglalkoztatja.

VIDEÓ: A tavalyi rendezvényen