Mások kevésbé felkavaró halálközeli élményekről számoltak be. Van olyan is, aki ennek hatására már nem is tart attól, mi vár rá a túlvilágon.


Mindenkit foglalkoztat a kérdés, hogy mi történik velünk, miután meghaltunk. A Daily Mail a válasz után kutatva olyan emberek beszámolóit gyűjtötte össze, akiknek halálközeli élményekben volt részük.

A 49 éves, texasi Gerald Johnson 2016-ban szívrohamot kapott.

Egy ember élve elégetését is látni vélte.

„A szeme kidülledt, és ami még ennél is rosszabb, láncok voltak a nyakán... amit egy démon tartott” - részletezte egy TikTok-videóban.

@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ♬ original sound - Gerald Johnson

A lincholnshire-i 67 éves Duncan Seth-Smith 2005 karácsonyán kapott szívrohamot, a kórházban kétszer is újra kellett éleszteni.

- számolt be a túlvilági emlékeiről.

A maine-i Kevin Curtis 50 éves volt, amikor több méh is megcsípte a nyakán, és anafilaxiás sokkot kapott. Bár az eszméletét elveszítette, tudatában volt a környezetének, a mentőautóban pedig egy erős, hívogató fényt látott az egyik oldalon, mikor megállt a jármű, őt pedig kivették belőle, ezzel pedig „visszatért a valóságba”. Az élmény hatására viszont nem fél többet a haláltól.

„Nem tudom, mi van a fény másik oldalán, vagy hogy miket fogok még gondolni és meddig, de maga a hely nem tűnik félelmetesnek” - mondta.

Caroline Ghyselen 19 éves volt, mikor egy autóbaleset során kizuhant a szélvédőn. Utána a mentőautóban „tért magához”.

- mesélte halálközeli élményéről.

A colchesteri Martin Holloway 2019-ben súlyos műtéten esett át, mikor egy betegség miatt ki kellett vágni 70 centimétert a bélrendszeréből. Akkor a 64 éves férfi családját is behívták a kórházba, hogy el tudjanak tőle búcsúzni.

Bár a műtét alatt nem volt eszméleténél, mégis végig tisztában volt azzal, hogy mi történik vele, „látomások vagy emlékek” ugrottak be neki. Miután magához tért, a sebészt felismerte, tudta a nevét, emlékezett rá, ahogy felette állt és nézte őt, és arra is, miket mondott másoknak a műtét alatt. Ezzel halálra is rémísztette, mivel azt hitték, magánál volt a műtét alatt.

- nyilatkozta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!