A színész továbbra is dolgozik, a forgatások terápiás jellegéről is mesélt. Véget értek a kemoterápiás kezelések.


Reviczky Gáborról 2022 decemberében derült ki, hogy prosztatarákja van, majd ezt követően átesett egy műtéten, de sajnos ennyi nem volt elég. Mint kiderült, a rák már áttéteket képzett a testében, így további hat kemoterápiás kezelést írtak elő számára. Állapota azonban sokat romlott a kemo alatt, de Reviczky ez idő alatt is végig dolgozott, úgy érzi, a forgatással töltött idő terápiás jellegű is, mert elterelik a gondolatait.

„Országosan rengetegen üzennek, mindenki a segítségét ajánlja föl” - kezdte a Fókusznak.

„Annyira elfáradok, hogy egy magaslesre sem tudok elmenni vadászni, nemhogy cserkelni az erdőbe. Én szinte mindig kertes lakásban éltem, amit rettenetesen megszoktam, mostani tervem pedig az, hogy még inkább a természetben éljek." - meséli, majd hozzáteszi, hogy szerinte egy embernek akkora kertre van szüksége, hogy minden általa fogyasztott gyümölcsöt és zöldséget meg tudjon benne termelni, hiszen a vásárolható változatban szerinte már túl sok szer van.

Habár új darabot már nem vállal, amikor ereje engedi, még fellép a Pesti Színházban a Dzsungel könyvében, ahol Balu szerepét játssza a tőle megszokott zseniális módon.

Az interjúban arról is mesélt, hogy a forgatások mellett a színpadnak is gyógyító hatása van, vagy legalábbis elfeledteti, ha az embernek valamilyen fizikai baja van.

„Verebes Pistával fordult elő még vizsgaidőszakban, hogy az első felvonás során eltörte a kezét, de csak a szünetben vette észre (...) A játék megóv minket attól, hogy érezzünk valamilyen problémát" – mesélte, amihez Udvaros Dorottya is hozzáfűzte saját történetét: „Ujjtöréseim voltak, elcsúsztam valamiben, majd végigvágtam a saroknál a talpamat, ám ettől függetlenül végigjátszottam az előadást, vércsíkot húzva magam után. Később viszont vinni kellett engem összevarrni."

A teljes interjút itt lehet megnézni:

(via RTL, Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!