A 78 éves néninek ez volt a harmadik rablása. A rendőrök először azt hitték, hogy rossz embert fogtak el.


Bankrablás miatt harmadszor is letartóztattak egy 78 éves missouri nőt, írja a BBC. Bonnie Gooch egyszerűen besétált a Goppert Financial Bankba, majd egy cetlit adott át a pénztárosnak, amin 13 ezer dollárt (4,5 millió forint) követelt kis címletekben.

A rablás után egy másik cédulát is átnyújtott, amire azt írta: „Köszönöm, sajnálom, nem akartam megijeszteni”, majd elmenekült a helyszínről. A néni most 25 ezer dolláros (8,6 millió forint) óvadék fejében szabadulhat a börtönből.

Az idős bankrabló fekete N95-ös maszkban, fekete napszemüvegben és sötét gumikesztyűben lépett a bank épületébe még múlt szerdán. A bankrablásról készült videón látható, ahogy egy idő után a pultot veri, miközben gyorsabb tempóra próbálja bírni a pénztárost. Bonnie Gooch végül egy mozgáskorlátozottak számára kialakított Buick Enclave autóval menekült a helyszínről. Amikor a rendőrök elkapták, a pénz szanaszét szórva hevert a kocsi padlóján, a járműben pedig alkoholszag terjengett.

A nyugdíjas nagymama nem először került szembe a törvénnyel: 1977-ben egy kaliforniai rablásban vett részt, három évvel ezelőtt pedig a mostanihoz hasonló módszerrel próbált kifosztani egy bankot.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!