Pintér Bence (LMP, Momentum) egy kúriai ítéletet akart átadni egy önkormányzati cég vezetőjének, a biztonságiak és a hatóságok azonban ezt megakadályozták.


Pintér Bence a (Simicska Lajos G-napja utáni) Magyar Nemzet, az Azonnali és az Úgytudjuk.hu újságírója a Tiszta Szívvel a Városért, a Lehet Más a Politika (LMP) és a Momentum színeiben indul az idei polgármester-választáson Győrben.

A jelölt egyik fő ígérete volt, hogy rendbe rakja Győrt: teljesen átláthatóvá szeretné tenni a győri adóforintok elköltését, és minden vállalkozónak egyenlő pályát igyekszik biztosítani a közbeszerzéseken.

Mint Facebook-bejegyzésében írja: „Januárban egy év pereskedés után az önkormányzati tulajdonú kukás céggel, a GYHG-vel szemben indított közadatperemben kimondta a Kúria, hogy a cégnek ki kell adnia alvállalkozóik listáját. El kell árulniuk, hogy mely cégnek, milyen munkára és mennyi pénzt fizettek ki adóforintjainkból 2021-ben és 2022-ben. A GYHG azonban a kúriai döntés ellenére sem hajlandó ezt elárulni.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!