10 ezer rúpiát tűztek ki Balkishan Chaubey fejére, akit 16 bűncselekmény elkövetése miatt keresett az indiai rendőrség, az egyik ezek közül egy gyilkosság, augusztusban megölt egy férfit.


A Madhja Prades-i rendőrség már többször próbálta elcsípni, de mindig sikerült elmenekülnie előlünk

- mondta egy chhatarpuri rendőr a Hindustan Times beszámolója szerint. Végül csapdába csalták, mert tudták, a férfi nagyon szeretne már házasodni.

Egy rendőrnőt kértek fel arra, hogy vegye fel a kapcsolatot Chaubey-val. Fel is vette, úgy tett mintha téves számot tárcsázott volna, Chaubey ekkor arról érdeklődött, hogy honnan hívják, de a rendőrök felkészültek erre, és egy új-delhii munkásnő SIM-kártyáját használták fel tervükhöz. A férfi leellenőrizte az adatokat, de nem tűnt fel neki, hogy átverik, és a - valószínűleg jól sikerült - előző beszélgetés után Chaubey visszahívta a nőt. Egy héttel később a nő azt javasolta, hogy házasodjanak össze, a férfi pedig beleegyezett.

Azt beszélték meg, hogy a bijourii templomban találkoznak csütörtökön, és ott roka szertartás keretében megesküsznek. A menyasszony meg is érkezett, ahogy a vendégei is, polgári öltözetet viselő rendőrök. Chaubey pedig belépett utánuk a templomba, és így a csapdába, letartóztatták, előzetesbe került.

Kiemelt kép: iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!