A Konyhafőnök után összeomlik a csatorna nézettsége. A mi kis falunkat küldik harcba a hétfőn kezdődő, gazdag gyerekes reality ellen.


Hétfőtől teljesen átalakítja a késő esti műsorsávját az RTL a kedvezőtlen nézettségi adatok miatt, írja a SorozatWiki. Ugyan a Konyhafőnök rendre nagy különbséggel kikap a TV2 Séfek séfe főzős műsorától, de amíg előbbi produkció képernyőn van, még nem dől be a csatorna nézettsége, ugyanis a gasztroreality közepes számokat produkál. Ahogy azonban véget ér a Konyhafőnök, az RTL nézettsége összeomlik.

Ezért a tévétársaság döntése értelmében szeptember 18-tól a főzős műsor után visszatér A mi kis falunk ismétlése. A sorozatot az első évad első részétől adják újra 22 óra után, de változó kezdési időpontban. Hétfőn 22 órakor, kedden 22:30-kor, szerdán 22:15-kor, csütörtökön 22:30-kor, pénteken viszont ismét 22 órakor lesznek képernyőn a pajkaszegiek kalandjai. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy ezzel a műsorral próbálják legyűrni a TV2 hétfőn kezdődő új realityjét, a Kőgazdag fiatalok – Rich Kids Hungary című műsort.

A műsorváltozás miatt az RTL Híradó – Késő esti kiadás kikerül a főműsoridőből és 22:25 helyett, 23:10-23:25 között kezdődik majd. Ezen kívül az olyan produkciók, mint a Házon kívül és a XXI. Század – melyek eddig is 23 óra után voltak képernyőn -, innentől még később lesznek láthatók.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!