Nagy volt rá a mellény, de hatalmas pofont kapott az élettől - mondta a rapper egyik ismerőse.


Óriási fordulat következett be Beat életében, aki nem rég még hajléktalanként élt. A Blikk úgy tudja, hogy a Fekete Vonat rappere albérletet keres, fellépni jár és a napokban megszületett második unokája, akit már a karjaiba is vehetett.

A rapper mélyrepülése a legendás zenekar nagy visszatérő koncertjével kezdődött. A buli ugyan jól sikerült, a bevétel azonban jócskán elmaradt az előzetesen várt összegtől. Beatről ezután olyan hírek jelentek meg, hogy anyagilag a padlóra került és egy munkásszállón lakik.

- mondta a rapper egy korábbi élő bejelentkezésében.

Most azonban úgy tűnik, jelentős fordulat állt be az életében.

„Lenyugodott kicsit, átértékelte a dolgokat maga körül. A családját már teljesen nem kaphatja vissza, ugyanis a volt felesége lezárta a közös életüket, de legalább az unokáját láthatta” - mondta a lapnak a Beat egyik ismerőse. Az azért is nagy szó, mert korábban Beat arról panaszkodott: annyira megromlott a lányával a kapcsolata, hogy az unokáját sem láthatja. Ez azonban úgy tűnik mostanra enyhült.

Egy másik ismerős arról beszélt, hogy a rapper nem csak a lányával, hanem kedvesével is rendezte viszonyát, és újra együtt vannak. Szerinte Beat számára a zene lesz a kiút a rossz időszakból.

A két közeli ismerős arról beszélt, hogy a hirtelen újra felívelő hírnév részegítette meg Beatet, de mostanra belátta: hibát hibára halmozott.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!