Az 50 éves nő épp akkor ért fel a hídra a rendőrökkel, amikor a mentősök az ámokfutót halottnak nyilvánították, majd egy zsákkal letakarták.


Megtalálta a Blikk azt a taxist, akinek az autóját szerda este ellopta az Árpád hídi ámokfutó. B. Roland ezután a lopott Toyotával felhajtott az Árpád hídra, és a forgalommal szemben száguldani kezdett a pesti oldal irányába. A híd közepénél csapódott egy Suzukiba, melynek a sofőrje és az utasa is meghalt, ahogy az ámokfutó sem élte túl a balesetet.

Ábrahám Györgyi szerda este a Tavasz utcában parkolt le Óbudán, rágyújtott egy cigarettára, ekkor csapott le rá lesből a 43 éves férfi.

„Egyszer csak a semmiből, a hátam mögül lépett hozzám olyan közel, hogy még a büdös, savanyú leheletét is éreztem. Ijedtemben hátrébb léptem, mire ő azt kérdezte, utasra várok-e. Ezután agresszíven félre lökött és a kezem és a testem között befúrta magát az autómba. Gyomron ütött, a kezemre rácsapta a kocsiajtót, közben próbált ellökni. A lábamat is igyekezett elkaszálni, hogy felboruljak. Úgy voltam vele, hogy nem adom magam, ezért beleálltam a harcba.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!