A férfinek tavaly májusban megállt a szíve, négyszer élesztették újjá. Richárd azóta a saját teste fogja, a felesége szerint a kislányuk ad erőt neki a küzdelemhez.


Összegyűlt felajánlásokból az a 40 millió forint, amiből külföldi gyógykezelésre mehet az éber kómában fekvő 31 éves hajdúböszörményi raliversenyző, Szilágyi Richárd - számolt be róla az RTL Híradó. A 12 hetes kúra javíthat a férfi állapotán, aki jelenleg beszélni sem tud és meg sem tudja ölelni a kislányát.

Richárt korábban több ralibajnokságot is nyert navigátorként.

Felesége akkor 11 hetes terhes volt. A nő ezután adománygyűjtésbe kezdett, és felkeresett több külföldi klinikát is, így talált rá egy belga kutatócsoportra. A szükséges 40 millió forint pedig pont karácsonyra gyűlt össze.

– mondta Szilágyi-Parti Krisztina.

A család most abban bízik, hogy a terápia javít majd Richárd állapotán. Krisztina szerint van olyan, aki hasonló állapotban kezdte, mint Ricsi és két hónap után már kerekesszékből tudott teniszezni.

A nő egyelőre csak remélni tudja, hogy visszakaphatja a férjét, aki jelenleg a saját testének a rabja. A nő azonban nem adja fel, és biztos abban, hogy a férjének a kislányuk ad erőt a küzdelemhez.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!