Mindannyian szembesülünk azzal, mennyire frusztráltak tudnak lenni az emberek, de a sportolók még jobban ki vannak téve az indulatoknak, a folyamatos fröcsögésnek.

"Minden mérkőzésem után sok üzenetet kapok. Ha veszítek, akkor különösen sok gyűlölet ömlik rám" - nyilatkozta nemrég a norvég teniszező, Ulrikke Eikeri.

Kapcsolódó

"Remélem, a szüleidet elviszi a rák, te meg koronavírusos leszel" - gyűlölet árad a női teniszezőkre

Reménytelennek tűnik a helyzet a női teniszben, ahol szinte mindenkit zaklatnak a trollok a közösségi médiában.

A világranglista 161. helyén álló, párosban négyszeres Grand Slam-győztes Babos Tímea is ízelítőt adott a Facebook-oldalán abból, milyen üzeneteket szokott kapni.

"Remélem, meghalsz, és elégsz a pokolban, te hülye ribanc" - olvasható az egyik üzenetben, és az a szomorú, hogy ennél vannak sokkal gusztustalanabbak is azok között, amiket Babos most megmutatott.

"Amióta az eszemet tudom, meccsek után kapom a rosszabbnál rosszabb üzeneteket. Ha nyerek, az a baj, ha épp veszítek, akkor az. Szomorú, hogy az embereknek nincs jobb dolguk, mint másokat kritizáljanak/bántsanak. Minden egyes meccsemen minimum 100 százalékot próbálok nyújtani, van, amikor nyerek, és van, amikor veszítek.

Mindenesetre ez egy borzasztó dolog, és szeretném felhívni rá a figyelmeteket! Nem szabadna így lennie! Engem talán már kevésbé viselnek meg ezek az üzenetek (néha persze ez sem igaz), de a lényeg, hogy ez NEM megoldás!!!

- írta Babos a bejegyzésben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!