A rajongói szerint meghurcolták a zenészt, aki még elment egy korábban meghirdetett fellépésére, bár az oxigénpalack az autójában volt.


Alig érkezett meg tatabányai koncertjére, máris sokkoló hírekkel szolgált a Fókusznak Lagzi Lajcsi: „Az orvosaim tanácsára és a saját döntésem szerint egy darabig leállok"

- írja az RTL.hu.

A rajongói szerint:

„Ha méltó a büntetése, akkor le fogja tölteni, de amíg az igazát meg nem védi, addig menjen és csinálja” – mondta egyikük. Egy másik szerint: "Én nagyon szomorú vagyok, őt már annyira meghurcolták, hogy ezt már nem érdemli meg".

A zenész pedig azt mondta:

A beszámoló szerint Galambos Lajosnak február 15-én kellett volna bevonulnia Kecskemétre, de egészségügyi okok miatt végül nem kellett. COPD betegsége van, többször is fulladásos rohamai voltak, amelyek miatt mentőt is hívtak már többször. Fellépőautójában pedig ott van az oxigénpalack. Erre a bulira még becsületből eljött, de több egyelőre nem lesz.

Ezt a koncertet már régebben meghirdették, ezért ment el a zenész:

– árulta el Lagzi Lajcsi.

Azt mondta, nem foglalkozik azzal, hogy jó ötlet volt-e a fellépés, noha tudja, hogy sokan támadják majd emiatt.

Közben a bíróság nemrég elutasította a halasztási kérelmét, így előbb-utóbb biztosan börtönbe kell vonulnia. Ügyvédei fellebbeznek a döntés ellen, de ha közben megérkezik a behívó, akkor meg fogja kezdeni a szabadságvesztés letöltését.

VIDEÓ: A Fókusz beszámolója


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!