A panaszai már kamaszkorában elkezdődtek, akkor egy gyógyszer átmenetileg segített neki, ám később újabb gondok jelentkeztek.


Mint arról mi is írtunk, TikTokon osztotta meg a nyilvánossággal Rubint Rella, hogy endometrózist állapítottak meg nála az orvosok. A 25 éves személyi edző a videóban elárulta: egy nagyobb kivizsgálásra ment el, ahol kiderült, hogy a glutén- és laktózérzékenység mellett inzulinrezisztenciában és endometriózisban is szenved.

Rellának nagyon sokan üzentek és többen is érdeklődtek tőle, hogy milyen tünetei vannak a betegségének. Ezért úgy döntött, hogy a csatornáján elmondja, hogy ő mit tapasztalt.

mentruációja idején erős fájdalmakkal, görcsökkel és pattanásokkal is küzdött. Ezért egy orvos tanácsára fogalmzásgátlót kezdett szedni. Ez meg is szüntette a tünteket egy időre.

Ám később fejfájás jelentkezett nála, ami a gyógyszer elhagyásával megszűnt. Ugyanakkor fél év múlva újra előjöttek a hasfájós-pattanásos tünetek megint.

Ekkor már olyan erős fájdalmai voltak, hogy teljesen kikészítették, hányinger, hasmenés, hasi görcsök kínozták, szédült és ájulás kerülgette, amit csak napi három fájdalomcsillapítóval tudott elviselni. Ezen felül az együttlétek alatt és után is voltak hasi panaszai - mondta el videójában.

VIDEÓ: A tünetekről

@rubintrella Válasz @user5873344262323 ♬ eredeti hang - Rella Rubint

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!