A 28 éves fodrásznő, Chloe Lloyd hazafelé tartott gépkocsiján Dorset grófságban nyolcesztendős kislányával, Lexivel, amikor egy árokba zuhant és szörnyet halt. A tragédiát megelőző pillanatban kihangosított telefonon beszélt barátjával, Domenico Guglielmuccival, aki hallotta a fiatal nő velőtrázó sikolyát, amikor a kocsija belerohant egy fába. Onnantól kezdve csak a kijelzők kísérteties hangjai jutottak el hozzá – írta a Sun.

A férfi ezután Chloe anyját hívja, akitől kedvese hazaindult. Végigmentek ugyanazon az úton, így találtak rá a nő élettelen testére és a súlyosan sérült Lexire a gyermekülésben. A kislányon sürgős műtétet hajtottak végre, jelenleg nagyszülei viselik gondját.

Egyelőre nem  is sejtik, miért tért le az autó az útról. Több autós vallomása szerint egyszer csak annyit láttak, hogy vezetője elvesztette uralmát a kocsi felett és az megpördült, mielőtt lerohant az útról és nekivágódott a fának.

„Boldog volt, elégedett és tervei voltak a jövőre” – mondta róla anyja.

Chloe 11 éve vezetett. A vértesztek nem mutatta ki sem drogot, sem alkoholt a szervezetében, sem pedig állapotát befolyásoló betegséget. A gépkocsinál nem találtak semmilyen műszaki hibát, és mind a négy kerék gumija is megfelelő állapotban van. Megerősítették, hogy Lloyd mobil telefonja a kézi táskájában volt, és Bluetooth-on keresztül beszélt. Jók voltak az útviszonyok, és az úttesten vagy mellette sem volt semmilyen tárgy vagy állat, amely a balesetet okozhatta volna, és nem is vezetett a megengedettnél gyorsabban.

hirdetés

A tragédia mégis bekövetkezett. Talán épp egy másodpercnyi figyelmetlenség miatt, párjára gondolt és közben nem az utat nézte.


hirdetés