Mindenki ugyanazzal a szöveggel próbálja meg felszedni az amerikai lányt, akinek már nagyon elege van a hasonlítgatásból.


Egy amerikai nő, aki Cara Delevingne tökéletes hasonmása, elárulta, milyen frusztráló a randizás, ha úgy nézel ki, mint egy híresség ikertestvére.

A 25 éves Reilly Harrison rendszeresen megkapja, hogy úgy néz ki, mint a brit szupermodell, köszönhetően többek között ikonikus szemöldökének, ami Delevingne egyik fő ismertetője.

- mondta a dallasi nő.

Reilly Harrison (@oh_oh_oh_oreillyyy) által megosztott bejegyzés

Bár úgy néz ki, mint a Carnival Row sztárjának kiköpött mása, az amerikai adatelemző nem szereti, ha a hasonmása miatt fetisizálják.

- mondta a Ladbible cikke szerint, amit a Sassy.hu szúrt ki.

Elmondta, hogy a férfiak gyakran használják ezt a randiappokon is ismerkedés céljából, de már annyira elege van belőle, hogy mindenki azonnal leolt. „Amint ezt a szöveget használják, azonnal arrébb állok”- mondta.

Harrison annyira hasonlít a brit modellre, hogy az emberek arra biztatták, hogy csináltasson DNS-tesztet. Tekintve, hogy Delevingne egy ultragazdag családból származik, amely a brit királyi családdal is kapcsolatban áll, Harrison helyében mi is elgondolkoznánk a vizsgálaton.

Reilly Harrison (@oh_oh_oh_oreillyyy) által megosztott bejegyzés

Voltak, akik összetévesztették a közösségi médiás videóit a fiatalabb Delevingne klipjeivel. Elmondása alapján nem csak az arca és a merész szemöldök hasonlít a brit modellre.

Ami a szemöldökét illeti, a 25 éves lány azt mondta, hogy az természetes, és évente kétszer trimmeli. Fiatalabb korában az anyukája szerencsére lebeszélte arról, hogy gyantáztassa vagy cérnával szedje a szemöldökét, és amikor Delevingne népszerűvé tette a bozontos szemöldököt, a lányás hálás volt, hogy ő sem bántotta a sajátját. Bár pontosan úgy néz ki, mint a modell-színésznő, Harrison elárulta, hogy még sosem találkozott a hasonmásával.

- mondta.

És itt egy videó a 30 éves Delevingnéről, ha esetleg nem lenne egyértelmű a hasonlóság:

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!