A szervezők egy olyan rejtett oázist ígérnek, ahol többek között meztelenül lehet jógázni vagy trambulinozni. Ráadásul, nem is kell minden ruhától megszabadulnia látogatóknak.


Sokan csak most tudták meg a fesztiválozók közül, hogy a Glastonbury fesztiválon belül rendeznek egy nudista fesztivált is, amely „igazán egyedi” élményt kínál a látogatóknak - írja az indy100.

A Lost Horizon Nomadic Spa a fesztivál területének déli végén található és egy olyan rejtett oázist kínál távol a tömegtől, ahol meztelenül lehet jógázni, trambulinozni vagy hullahopp karikázni. A szervezők azt azonban siettek leszögezni, hogy mindenki csak annyi ruhadarabjától szabadul meg, amiben még komfortosan érzi magát.

Az évek óta megrendezett rendezvényt már alig várják azok, akik korábban is részt vettek rajta. Egyikük úgy fogalmazott, hogy

„Lazítson és fiatalodjon távol a nyüzsgéstől és a káosztól. Feküdjön egy függőágyban, töltődjön fel a napsütésben vagy pihenjen a páholy kandallója mellett. A fényűző fatüzelésű szauna 8-22 óra között működik. A Solar Színpadunk egész nap számos szórakozási lehetőséget kínál zenei stílusok széles választékával. Béreljen egy tiszta törölközőt, vegyen egy házi készítésű natúr szappant, biztosítsa értéktárgyait, töltse fel telefonját napenergiával és foglalja le a masszázst a recepción. Kényelmes jurta, meleg és hangulatos napozóház, zuhanyzók, merülőmedence, nagy kert a napozáshoz és gyönyörű kandallók" - írják a nudista fesztivált hirdető közleményükben a szervezők.

Lost Horizon Nomadic Spa (@losthorizonsauna) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!