Rejtett kamerával szerzett bizonyítékot apja agresszív viselkedésére egy 14 éves amerikai lány, aki évekig próbálta feljelenteni a férfit a rendőrségen.

A lány kamerát szerelt be az egyik szobába a floridai otthonukba, ami fel is vette, ahogy az apja bántalmazza őt és két kutyát. Damon Becnel azért dühödött be, mert az egyik kutya nem akart engedelmeskedni neki. Először csak többször megütötte, majd meg is ragadta a fekete állatot a nyakánál fogva. Aztán elővett egy - a rendőrség szerint - kést, és azzal fenyegetőzött, hogy elvágja az eb torkát.

"Kivágom ennek a rohadt kutyának a szemgolyóit"

- hallatszik a felvételen.

A kamaszlány sikítva odarohant, hogy lefogja az apját és kiszabadítsa a szorításából a kutyát. Sírva kérte a férfit, hogy hagyja békén az állatot, majd testével védte mindkét kutyát. Az agresszív apa ezután a lánya arcába kiabált, majd a hajánál fogva rángatta, és a fejével erősen lekoccolta a lány fejét.

hirdetés

"Miért vagy ilyen agresszív velem?"

- kérdezi sírva a kamasz a videó végén.

A kamera felvételeit végül elvitte a rendőröknek, akik rögtön intézkedtek is. Január másodikán őrizetbe vették Damon Becnelt gyermek- és állatbántalmazás gyanújával.

A lány édesanyja - akinek nincs felügyeleti joga a tini felett - azt mondta, gyermeke évekig próbálta feljelenteni apját a rendőrségen fizikai bántalmazás miatt, de a hatóságok nem hittek neki.

"Semmit nem tettek, nem segítettek a lányomnak. Ő pontosan tudta, hogy valami rossz fog történni, és senki nem hitt neki addig, amíg nem vitte be a felvételeket"

- mondta az anya, aki nagyon büszke az erős és okos lányára.

Az apa jelenleg szabadlábon van, február 4-én kell először bíróság elé állnia.

Forrás: Daily Mail


hirdetés