Azt nem lehet tudni, hogy Meghan hercegné vagy Harry herceg otthon tartózkodott-e a kaliforniai birtokon, amikor a 29 éves férfi megjelent a házuk előtt.


A királyi párra mostanában rájár a rúd. Mint arról korábban írtunk, nemrég majdnem „katasztrofális autós üldözésbe” keveredett Harry herceg és felesége, Meghan Markle, illetve az édesanyja, Doria Raghland miután paparazzók vették üldözőbe őket New Yorkban.

A lesifotósok fél tucat járművel követték őket, eközben pedig a járdán és piros lámpákon is áthajtottak, sőt egy egyirányú utcában szemben haladtak a forgalommal.

Alig telt el egy nap, és újabb zaklató jelent meg a hercegi pár körül: a The Mirror számolt be róla, hogy őrizetbe vettek egy 29 éves férfit, aki Harry hercegék birtoka előtt leselkedett a hajnali órákban.

A házaspár biztonsági szolgálatának emberei hajnali 2 óra körül egy rejtőzködő férfit vettek észre a hercegi pár kaliforniai otthona előtt.

A királyi pár ezen az estén egyébként a Ms. Foundation díjátadó gáláján volt vendég, de a cikk szerint arról nincs információ, hogy az őrizetbe vétel ideje alatt otthon tartózkodott-e Harry herceg vagy Meghan hercegné.

Nem ez volt az első ilyen jellegű eset: 2020 karácsonyán egy 37 éves ohiói férfi szenteste behatolt Harry herceg és Meghan Markle otthonába, de akkor a betörőt elfogták és letartóztatták.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!